Valmennuspaketit

Treenaa ammattitaitoisen valmentajan valvovan silmän alla. Suunnittelen harjoitusohjelman sinun toiveiden ja tavoitteiden mukaisesti. Autan sinua tekemään liikkeet tehokkaasti ja turvallisella tekniikalla. Valmennuksen alussa teemme Energiatestin ja seuraamme kehitystäsi testin avulla sopivin aikavälein. Harjoitukset tapahtuvat ympäristössä, joka sopii parhaiten tavoitteisiisi. Harjoitukset voivat olla ulkona, kuntosalilla, kotonasi, etänä tai lähinä.

Yksilövalmennus sopii sinulle, joka haluat:

Voida paremmin – aloittaa kuntoilun – olla energisempi – kiinteytyä – pudottaa painoa – jaksaa arjessa paremmin – parantaa lihaskuntoa – kehittää liikkuvuutta – tukea elämänmuutokseen – parantaa peruskuntoasi – nostaa mielialaa -parantaa tasapainoa – ehkäistä elintapasairauksia liikunnalla – lisätä hyvinvointiasi kokonaisvaltaisesti – löytää liikunnan ilon.

Tutustu valmennuspakettihin ja valitse sinulle sopivin vaihtoehto. Ota minuun yhteyttä ja suunnitellaan jatkoa yhdessä.

Kaikki hinnat sis alv 25,5%, maksuvälineenä käy myös Smartum.

Start

Sisältää

-4 tapaamista.

-Hyvinvoinnin ja jaksamisen kartoitus (Energiatesti.com) Energiatesti koostuu kolmesta osa-alueesta. Hyvinvointikysymyksistä, kehon mittauksista ja kevyestä kuntotestistä. Energiatesti antaa tietoa kehosi suorituskyvystä ja koko energiatasostasi.

-Sali -, liikkuvuus-, tai kuntoiluohjelma ja liikkeiden opettelu. Ohjelmat suunnitellaan yhdessä sinun kanssasi toiveet, tavoitteet ja rajoitteet huomioiden.

-Halutessasi ruokapäiväkirjan analysoinnin. Sekä opastusta ruokavalion muuttamiseen tavoitteiden mukaisesti.

-Tapaamiset joko etänä tai salilla.


Hinta 340€ tai yhdessä kaverin kanssa – Hinta 260 € / hlö


Jatkuva

Sisältää

-2 tai 4 tapaamista /kk

-Alkutilanteen kartoitukseen ja kehityksen seurantana riittävän usein: Hyvinvoinnin ja jaksamisen kartoitus (Energiatesti.com) Energiatesti koostuu kolmesta osa-alueesta. Hyvinvointikysymyksistä, kehon mittauksista ja kevyestä kuntotestistä. Energiatesti antaa tietoa kehosi suorituskyvystä ja koko energiatasostasi.

– Sali -, liikkuvuus-, tai kuntoiluohjelma ja liikeiden opettelu. Ohjelmat suunnitellaan yhdessä sinun kanssasi toiveet, tavoitteet ja rajoitteet huomioiden. Ohjelmat vaihdetaan noin 6 -8 vkon välein sinun toiveiden mukaisesti.

– Halutessasi ruokapäiväkirjan analysoinnin. Sekä opastusta ruokavalion muuttamiseen tavoitteiden mukaisesti.

– Tapaamiset joko etänä tai salilla.


Valmennuksen kesto vähintään 3 kk,

Hinta 165€ / kk ( 2 tapaamista ) tai 320€ / kk ( 4 tapaamista)

Yhdessä kaverin kanssa, Hinta 125 € / kk ( 2 tapaamista ) tai 245 € / kk ( 4 tapaamista)

Valmennuksen kesto vähintään 6 kk

Hinta 160 € / kk ( 2 tapaamista) tai 310€/kk ( 4 tapaamista)

Yhdessä kaverin kanssa, Hinta 120 € / kk ( 2 tapaamista) tai 235 € / kk ( 4 tapaamista)


Ylläpito

Sisältää

-1 tapaamista / kk

-Tarpeen mukaan etänä suoritettava hyvinvoinnin ja jaksamisen kartoitus (Energiatesti.com) Energiatesti koostuu kolmesta osa-alueesta. Hyvinvointikysymyksistä, kehon mittauksista ja kevyestä kuntotestistä. Energiatesti antaa tietoa kehosi suorituskyvystä ja koko energiatasostasi. Tuloksen läpikäynti kuukausittaisen tapaamisen aikana tarpeen mukaan.

-Sali-, liikkuvuus-, tai kuntoiluohjelma. Ohjelmaa muutetaan noin 6-8 viikon välein ja tarkistetaan yhdessä tapaamisen aikana.

-Tarpeen mukaan kuukausittainen tapaaminen voi sisältää myös treenin sijaan ravintopäiväkirjan analysoinnin ja opastusta ruokailutapojen muutokseen.

-Tapaamiset joko etänä tai salilla.


Valmennuksen kesto vähintään 3 kk

Hinta 90€ / kk tai kaverin kanssa – Hinta 70 € / kk

Valmennuksen kesto vähintään 6 kk

Hinta 85€ / kk tai kaverin kanssa – Hinta 65 € / kk